Tuinmeubel trends 2020

Het jaar 2020 is over twee maanden voorbij. Dit was voor vele geen gemakkelijk jaar, met alle nare gebeurtenissen.  Echter, 2021 is een weer een nieuw jaar en daar kan op voorbereid worden. In deze blog gaan we het hebben over de tuinmeubel trends van dit jaar, zodat jij volgend jaar er klaar voor bent. Tegenwoordig het buiten het nieuwe binnen. Steeds meer mensen maken hun eigen zitplek in de tuin of op het balkon. Maar welke tuinmeubelen van Fonteyn zorgen er voor dat je zitplek nog leuker, hipper en comfortabeler wordt?

Trend 1: tuinmeubelen van aluminium en teakhout

De combinatie van deze twee materialen samen is echt hot. Dat heeft ook een reden, namelijk de combinatie geeft een stoere en warme uitstraling. Teakhout zorgt ervoor dat de tuinmeubelen meer sfeer krijgt. Daarbovenop worden vaak de kussens geleverd met dikke, zachte en warme kleuren. Naast dat het qua uiterlijk er goed uitziet, biedt het ook zeker comfort. Fonteyn heeft veel verschillende kussen en kleuren, waardoor je het helemaal naar eigen smaak kan maken.

Trend 2: outdoor textiel en rope

Hier is vooral nagedacht over de materiaalkeuze en vormgeving. Er is dit jaar een grote toename op outdoor texiel en rope. Beide materialen doen warm aan en zijn ook in bijna alle kleuren beschikbaar. Laten we zeggen dat je in ieder geval alle kleuren kan kiezen die passen bij de seizoenen. Deze materialen zijn ook zeer goed bestendig tegen diverse weersomstandigheden, waardoor de tuinmeubelen het gehele jaar buiten kunnen overleven.

Trend 3: De kuipstoel

Dit is niet perse een trend van dit jaar, want afgelopen jaar werd dit ook al veel verkocht. Echter, deze trend mag niet op de lijst ontbreken omdat het dit jaar weer net zo goed aan slaat als voorgaande jaren. De kuipstoel is eenvoudig schoon te maken en zit ook nog eens erg lekker.

Ben jij nou geïnteresseerd in tuinmeubelen of ben je op zoek naar wat nieuws? Kijk dan op www.fonteyn.nl voor de nodige informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *