Stijltips Voor Een Sfeervolle Keuken

Laatst liep ik mijn twintig-jaar oude keuken in en ik voelde gelijk dat ik toe was aan verandering. Hij had zijn langste tijd wel gehad en het was tijd voor een frisse look. Een keuken moet immers schoon, strak en smaakvol zijn. Om dat te bewerkstelligen wist ik al snel dat ik witte tegels wilde kopen.

Om Jan van Erp kun je niet heen

Op persoonlijk advies besloot ik in de auto te stappen en binnen no time liep ik de showroom van Jan van Erp in. Wat blijkt: zij hebben een enorm assortiment en alles is meteen leverbaar, waardoor mijn klus zo was afgerond. Na een paar foto’s te hebben laten zien tipte ze mij een mooie matwitte keramische tegel en met die kleine aanpassing heb ik mijn keuken verbeterd van een zesje naar een negen! Niks is fijner dat een strak ogende kookruimte en het schoonmaken was zulke tegels is ook nog eens een eitje. Mijn advies is dus: pak de auto en loop gewoon een van de Jan van Erp winkels binnen!