Ode aan interieurontwerpers

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving in deze categorie. Een familielid of kennis met een interieur waar je mond van open valt. Het ziet er uit alsof er een heuse interieurontwerpers aan de slag is geweest. Ik heb ook zo’n tante, bij wie elk vaasje en takje op de juiste plek liggen en alles perfect op elkaar is afgestemd. Maar ja, zelf ben ik niet in staat om zoiets ook in mijn eigen huis toe te passen, daar heb ik simpelweg geen oog voor. Daarom ben ik maar wat blij dat er professionals bestaan op dit gebied, die kan ik wel gebruiken.

Perfect plaatje

Laatst heb ik een interieurontwerper in de arm genomen om de woonkamer een wat meer samenhangend geheel te laten worden. Daarin ben ik zeker niet teleurgesteld. Sterker nog, al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Met een paar kleine aanpassingen lijkt het wel of mijn huis compleet veranderd is! Zodra ik het eindresultaat zag, voelde ik dat het klopte. Het karakter en de stijl van de kamer past precies bij de woning, maar ook bij mij. Dat vind ik nog wel de grootste prestatie.