Een opleiding projectmedewerker doen

Ooit eraan gedacht om aan de slag te gaan als projectmedewerker? Fabius biedt een opleiding projectmedewerker aan die je meteen klaarstoomt voor het vak. Projectmedewerkers zijn bijna overal populair omdat elk bedrijf projecten heeft lopen en ze daarvoor mensen nodig hebben. Ook als je al in de administratie werkt, kan deze opleiding projectmedewerker een verdieping en verbreding van je kennis zijn. Project is een breed woord en kan veel betekenen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een evenement, of het opzetten van een social mediaproject, of juist het bouwen van een nieuw kantoor. Als medewerker projecten help je hierbij. Vaak word je dan begeleidt door een projectmanager.

Als medewerker projecten heb je een breed takenpakket en je doet veel verschillende dingen. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de communicatie naar partijen die betrokken zijn bij het project, je houdt de boekhouding en het budget bij, je schakelt tussen de partijen en het management, organiseert vergaderingen en houdt uren bij. Projectmedewerkers worden ook wel administratieve medewerkers voor projecten genoemd en hier is een groeiende vraag naar. Met een opleiding projectmedewerker kun je dit gaan doen.

Wat je leert bij een opleiding projectmedewerker

Voordat je een opleiding projectmedewerker gaat doen, moet je eerst een opleiding administratief medewerker doen. Deze wordt ook aangeboden door Fabius. Na deze opleidingen heb je twee mooie diploma’s en kun je aan de slag als projectmedewerker. Dan kun je gaan helpen met projecten en gave dingen gaan organiseren. Als je al administratief medewerker bent, kun je er voor kiezen op de opleiding projectmanager te gaan doen. Dan leer je over de taken, kennis en vaardigheden van een projectmanager en kun je projectmedewerkers gaan helpen en leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *