Een online personeelsplanning applicatie

payroll

Op zoek naar een online personeelsplanning? Gebruik dan eens de applicatie van Tamigo. Tamigo heeft namelijk een applicatie ontworpen die er voor gemaakt is om de personeelsplanning een heel stuk eenvoudiger te maken. Zo is dit op een online manier gedaan en kan je dus overal snel en gemakkelijk de werkroosters van alle dagen bekijken. Zo hoeven werknemers nooit te klagen over een slechte planning of dat er dubbel gepland wordt.

online personeelsplanning

Veel informatie op de site van Tamigo

Voordat je zomaar opeens een personeelsplanning systeem gaat kopen, wil je natuurlijk wel eerst goed geïnformeerd zijn over dit bedrijf en zijn systeem. Gelukkig kan je op de website van Tamigo niet alleen maar inloggen op de webapplicatie. Zo heeft Tamigo een zeer overzichtelijke website waarop je gemakkelijk alle informatie over het systeem kan vinden. Ook kan je eenvoudig alle andere benodigde informatie vinden, zoals de prijzen of de support van Tamigo.

Eerst testen, dan gebruiken

Als je nog steeds niet helemaal zeker bent over het kiezen van Tamigo, kan je deze applicatie voordat je gaat betalen eerst gratis uitproberen voor 30 dagen. Hierdoor kan je goed kijken of Tamigo wat voor jouw bedrijf is.