De voordelen van een houten overkapping

Een houten overkapping aan het huis creëert een heerlijk veranda. Een overdekt terras beschermt je tegen ultraviolette stralen. Door de schaduw ben je in staat te ontspannen op je terras zonder direct aan de zon te worden blootgesteld. Dit betekent dat je heerlijk kan genieten van een warme zomerbries.

Met een houten overkapping kun je buiten blijven zelfs wanneer het regent of hard waait. De overkapping voegt een nieuwe ruimte toe aan je huis – een half open kamer die je dichter bij de natuur brengt zonder comfort te verliezen.

De houten overkapping is voor de hele familie

Een terras met hout overdekt is een prima ruimte om met familie en vrienden samen tijd door te brengen. Denk aan samen spelletjes spelen, een borreltje drinken of nog uitgebreider een heerlijke barbecue. In de winter is het ook prima te gebruiken, gewoon jas aan en wat kleedjes voor op de benen.

Als je kleine kids hebt, is dit een ideale manier om hen buiten te laten spelen in een gecontroleerde en veilige ruimte. Je kan ze makkelijk in de gaten houden en ze hebben weinig mogelijkheden om kattekwaad uit te halen.