De ideale damesschoenen Toms voor op vakantie

Damesschoenen Toms

Ik heb in de webshop van Van Bommel ontdekt wat voor geweldige damesschoenen Toms allemaal heeft en ik heb meteen een paar voor mezelf besteld. Deze nieuwe schoenen zijn echt perfect voor op vakantie en ze lopen echt heerlijk.

Luchtige schoenen

Damesschoenen Toms

Ik heb gekozen voor Toms espadrilles. Ze zijn gemaakt van lichtgrijs suède en hebben een gebreide neus. Suède is een beetje luchtdoorlatend, dus dat is wel zo fijn aangezien ik geen sokken draag met deze schoenen. Verder is de voering en het voetbed van textiel, dus dat zorgt er ook voor dat je voeten blijven ademen. De espadrilles zijn vanwege deze eigenschappen dus zeer geschikt om te dragen in een warm klimaat en/of als je gauw last hebt van zweetvoeten!

Leuk te combineren

De schoenen zijn daarnaast ook goed te combineren met allerlei outfits. Zo draag ik ze bijvoorbeeld graag onder een linnen broek en een shirtje, maar onder een zomerjurk staan ze ook zeker niet mis. Door de lichtgrijze kleur en het tijdloos design kun je de schoenen dus eigenlijk met alle kleuren en kledingstukken dragen. Ben jij ook nog op zoek naar mooie damesschoenen Toms? Bekijk dan snel de nieuwste collectie bij Van Bommel!