Begin van de feestmaand

Sinterklaaspakketten

In de maand December is alles gericht op de kerstdagen, het kerstpakket is razend populair en wordt veel besteld bij kerstpakkettenexpress.nl. Toch worden de Sinterklaaspakketten ook ieder jaar meer in trek, bedrijven en instellingen willen samen met de medewerkers en relaties de feestmaand goed beginnen. Door een pakket te geven maak je het hele gezin blij, eventuele kinderen snoepen lekker mee met de ouders. De pakketten zijn gevuld met de lekkerste snoeperijen, van kruidnoten tot heerlijk vers marsepein van eerste kwaliteit.

Sinterklaaspakketten

Voor iedere prijsklasse

Je kunt je afvragen of bedenken of een heel pakket met snoep wel verstandig is om weg te geven? Maar zoals alle pakketten zijn er ook producten los te krijgen, je bent niet verplicht om hele Sinterklaaspakketten af te nemen, het assortiment begint met een eenvoudige zak kruidnoten. Het is aan het bedrijf zelf of je een compleet pakket ervan maakt, of dat je het houdt bij een aantal artikelen. Speculaas, een chocoladeletter de mogelijkheden zijn enorm om zelf er wat leuks en lekkers van te maken.

Sinterklaaspakketten

Een groot kinderfeest

Ook voor bedrijven en instellingen die aan een Sinterklaasfeest doen zijn de Sinterklaaspakketten natuurlijk op zijn plaats. Is het niet heel erg leuk om de kinderen een pakket mee naar huis te geven vol lekkernijen als ze bij de Sint zijn geweest? Op deze manier kun je de pakketten op verschillende manieren inzetten, een ding weten we zeker dat we het Sinterklaasfeest niet moeten vergeten. Het is juist een uitstekend begin van een van de gezelligste maanden van het jaar.