Alles over uitstoken

uitstoken

Voordat je je keuze gaat maken voor uitstoken, of bake out hoe dat het ook wel wordt genoemd, is het goed dat je weet wat er mee wordt bedoeld. Het gaat dan namelijk over een methode waarbij in de clean room de temperatuur op wordt gevoerd. Daar plaatsen ze dan voor een paar uur de producten in zodat de vervuilende vloeistoffen worden afgebroken. Maar dat proces mag niet zomaar uit worden gevoerd. Er moet aan veel strenge eisen voldaan worden. Dit staat vast in de ASML voorwaarden en een bedrijf die via deze methode wil reinigen moet eerst daarvoor worden goedgekeurd.  

Vragen over uitstoken

“Pharmaceutical Factory Laboratory equipment in clean room,,real placeplese click the lightbox to see more similar portfolio:”

Inmiddels heb je er al wat over kunnen lezen, over uitstoken. Maar het kan zijn dat je er nog wat vragen over hebt, of jij er voor in aanmerking komt misschien of wat de kosten zijn. Bekijk daarom goed wat er kan en mogelijk is en vervolgens kun jij je er nog verder in verdiepen. Wij kunnen de vragen die je hebt altijd beantwoorden en staan voor je klaar. Blijf dan ook niet met je vragen rondlopen maar laat het ons horen wanneer wij je kunnen helpen.